Nieuwbouw – tijdelijk adres – Huisartsenpraktijk Bedum – Bedum
Header afbeelding

Nieuwbouw – tijdelijk adres

Tijdelijke verhuizing Huisartsenpraktijk De Vrije Gang

Het gonsde al een tijdje rond, maar nu gaat het toch echt gebeuren: Huisartsenpraktijk De Vrije Gang gaat een nieuw pand bouwen. En wel op de plek van het huidige pand aan De Vrije Gang 2a. Dat betekent dat de praktijk tijdelijk is verhuisd.

 

Vanaf 16 november 2023 is dit onze tijdelijke locatie:

Stationsweg 7 , 9781 CE Bedum

 

Dit is het gebouw waar eerst Autobedrijf Velting in zat.  De verwachting is dat deze situatie ongeveer een jaar zal duren.

Om dit pand, een voormalige garage, geschikt te maken is er wekenlang hard gewerkt: in het gebouw is volledige praktijkruimte gerealiseerd met een wachtkamer, spreekkamers en behandelkamers.

Voorzieningen tijdelijke praktijk

De tijdelijke locatie was een autogarage en is dus niet bedoeld om een huisartsenpraktijk te herbergen. In het gebouw zijn daarom verschillende ruimtes gemaakt die nodig zijn in een praktijk; de benodigde elektra is aangelegd, waterleiding, enzovoort. Allemaal om ervoor te zorgen dat dit tijdelijke onderkomen zoveel mogelijk voldoet aan de basisbehoeften van een huisartsenpraktijk.

Vermoedelijk zal het niet 100 % perfect zijn, en het zal dan ook om enige flexibiliteit vragen, zowel van de medewerkers als van u, onze patiënten. We hopen op uw begrip!

Dit gezegd hebbende: heeft u op- of aanmerkingen, of tips voor de tijdelijke, of voor de nieuwe praktijk, dan zijn wij zeker geïnteresseerd. Graag mailen naar info@huisartsenpraktijkbedum.nl  (LET OP: dit e-mailadres is niet bedoeld voor medisch-inhoudelijke of patiëntgebonden vragen).

 

Parkeren bij de tijdelijke locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid achter het gebouw. Deze is bereikbaar via de Kapelstraat en de Walfridushof. Er is bewegwijzering aanwezig.

 

Nieuwbouw gezondheidscentrum Bedum

Het nieuwe pand dat gebouwd wordt aan De Vrije Gang, wordt een uitgebreid, modern gezondheidscentrum waarin meerdere disciplines gevestigd zullen zijn. Aan de bouw is jaren voorbereiding voorafgegaan, met vele ‘ups’ en ook ‘downs’. We zijn erg blij dat het er nu van gaat komen. Hierbij een impressie van hoe het eruit gaat zien.