Huisartsen – Huisartsenpraktijk De Vrije Gang – Bedum
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Vrije Gang
De Vrije Gang 2A 9781 NS
Bedum

Huisartsen

Praktijk Mulder / Okkema

Dokter Mulder is praktijkhouder, hij werkt samen met dokter Okkema. Wanneer u bent ingeschreven in de praktijk van dokter Mulder, wordt u gezien door hem of dokter Okkema.

Daarnaast is dokter Mulder huisartsopleider, dat betekent dat hij regelmatig een huisarts in opleiding heeft (ook wel AIOS genoemd: Arts In Opleiding tot Specialist). Deze arts is voor een langere periode in de praktijk werkzaam. Een AIOS is al arts, maar  wordt verder opgeleid tot huisarts. Hij/zij wordt intensief begeleid, zodat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft. Deze AIOS werkt regelmatig zelfstandig en een keer per jaar heeft hij/zij twee weken achter elkaar zelfstandig uitvoering aan de praktijk.

Momenteel is dokter N. Teerink in opleiding tot huisarts bij dokter Mulder.
Dokter Okkema is helaas al langere tijd afwezig, zij wordt tijdelijk vervangen door dokter N. Dijkstra. 

Praktijk Westen / de Boer

Dokter Westen is praktijkhouder, zij werkt samen met huisarts dokter De Boer. Wanneer u bent ingeschreven in de praktijk van dokter Westen wordt u gezien door haar of dokter De Boer.

Praktijk Plaggemars / Posthumus

Dokter Plaggemars is praktijkhouder, hij werkt samen met waarnemend huisarts dokter Posthumus.
Wanneer u bent ingeschreven in de praktijk van dr Plaggemars wordt u gezien door hem of door dokter Posthumus.

Daarnaast is dokter Plaggemars huisartsopleider, dat betekent dat hij regelmatig een huisarts in opleiding heeft (ook wel AIOS genoemd: Arts In Opleiding tot Specialist). Deze arts is voor een langere periode in de praktijk werkzaam. Een AIOS is al arts, maar  wordt verder opgeleid tot huisarts. Hij/zij wordt intensief begeleid, zodat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft. Deze AIOS werkt regelmatig zelfstandig en een keer per jaar heeft hij/zij twee weken achter elkaar zelfstandig uitvoering aan de praktijk.

Momenteel is dokter B. v. Dijken bij hem in opleiding. Het kan dus zijn dat u door hem gezien wordt.