Afspraak maken – Huisartsenpraktijk De Vrije Gang – Bedum
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Vrije Gang
De Vrije Gang 2A 9781 NS
Bedum

Afspraak maken

Telefonisch: 050–301 2276
(tussen 08.00 – 10.00 uur en 10:40 – 12:00)

Assistente als eerste aanspreekpunt –

De assistente heeft een belangrijke functie in de huisartsenpraktijk, zij is uw eerste aanspreekpunt als u contact opneemt. Als u een afspraak wilt maken, zal zij een aantal vragen stellen over de aard van de klacht (dit noemen we ‘triage’).  Naar aanleiding van deze (telefonische) triage kan de assistente u adviseren en/of in overleg met u een afspraak maken met de huisarts, praktijkondersteuner of praktijkassistente. Dit gesprek is belangrijk voor een goede doorverwijzing. Zo kan zij de urgentie bepalen en de benodigde tijd voor de afspraak in overleg met u vaststellen en kunnen de spreekuren beter ingepland worden. 

De doktersassistenten zijn opgeleid voor deze taken en werken onder het toezicht van de huisarts. Zij hebben beroepsgeheim. Wij realiseren ons dat niet iedereen het prettig vindt om de reden van de afspraak te bespreken met de assistente en vanzelfsprekend staat het u dan ook vrij om de vragen van de assistente niet te beantwoorden indien u hiertegen bezwaar hebt.

Meerdere klachten / meer tijd nodig –

Mocht u meerdere zaken aan de orde willen stellen of een uitgebreide kwestie willen bespreken dan bestaat altijd de mogelijkheid om extra tijd te reserveren.

Afspraak voor meerdere mensen

Indien u ook (met u meekomende) familieleden op het spreekuur wilt laten onderzoeken dan verzoeken wij u om ook voor hen een afspraak te maken.

Telefonisch spreekuur – Huisbezoek / visiteAfspraak bij praktijkondersteunerAfspraak bij praktijkassistente

Online: via Uw Zorg Online (klik hier) of via de app (klik hier)

Helaas is het op dit moment in verband met de Corona-pandemie niet mogelijk om online een afspraak in te plannen op het spreekuur.

  • Ook buiten openingstijden afspraken maken of uw afspraken wijzigen
  • Online inzicht in uw afspraken
  • Op uw gemak een tijdstip kiezen dat u uitkomt

Klik hier om een online afspraak te maken (of u aan te melden)

  • geen keuringen
  • geen chirurgische ingreepjes
  • geen afspraken onder uw eigen naam voor iemand anders
  • geen uitstrijkjes in het kader van bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
  • heeft u meerdere dingen, plan dan 2 afspraken in (ook als u verwacht meer dan tien minuten nodig te hebben)

Let op! De webagenda is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisartsenpraktijk op.